Производител: Drive DeVilbiss Porti 7

Устройството за наблюдение на съня 7 предлага 10 стандартни канала, с възможност за разширяване на възможностите за измерване до 24 канала. Porti 7 е предназначена за диагностициране на обструктивна сънна апнея (OSA), която може да се използва както в болница, така и вкъщи от пациента. Устройството е лесно за носене, лесно за използване и се предлага в защитна кутия. Всички устройства от серията Porti използват пневматична технология с много чувствителни подвижни възглавници, което значително намалява разходите за консумативи и позволява почистване на коланите. Оперативните разходи също са сведени до минимум, тъй като Porti 7 включва акумулаторна вътрешна батерия. Данните от изследването се анализират, като се използва софтуерният пакет SleepDoc Porti, който предоставя шаблони за отчет и персонализиране на данни.
 

гаранция: 24 месеца
Код на Продукта: 927702  Имаш ли нужда от помощ? 0888 024 224
  • Описание
  • Технически спецификации
  • Полезни съвети
  • Прегледи (0)

Малките ергономични единици могат да се прикрепят директно към гърдите на пациента. Те са интегрирани в уреда и всички сензори за налягане, усилватели, хъркащи микрофони и датчици за положение са добре защитени.

Тъй като записването на сигнала става чрез изключително дълги и евтини сензори, SleepDoc Porti Diagnostic Systems са много икономични за лекаря и клиниката.

Устройството за наблюдение на съня Porti 7 предлага 10 стандартни канала, с възможност за разширяване на капацитета за измерване до 24 канала.

Porti 7 е предназначен да диагностицира обструктивна сънна апнея (OSA), като може да се използва както в болница, така и вкъщи от пациента. Устройството е лесно за носене, лесно за използване и се доставя в защитна кутия.

Всички устройства от серията Porti използват пневматична технология с много чувствителни подвижни възглавници, което значително намалява разходите за консумативи и позволява почистване на коланите. Текущите разходи също са сведени до минимум, тъй като Porti 7 включва акумулаторна вътрешна батерия, което прави единственият консуматив за всяко изследване - канулата. Данните от изследването се анализират, като се използва софтуерният пакет SleepDoc Porti, който предоставя шаблони за персонализируеми данни и отчети.

Характеристики:
Ниски разходи заради евтините консумативи
Вградена акумулаторна батерия, която елиминира разходите за батерии за еднократна употреба
Вътрешната батерия е напълно заредена за 2 часа
Вграден микрофон за откриване на хъркането
Лесни за почистване колани благодарение на сменяеми сензори за налягане
Светодиодите в предната част на устройството показват нивото на зареждане на батерията
Kлюч за включване / изключване - функция за автоматично стартиране чрез предварително програмиран софтуер.
Директна USB връзка - не е необходима SD карта.
Лесна работа за пациентите и за клиничния персонал - има само 4 сензора, които се прилагат към 10-каналното базово устройство. Всички останали сензори са интегрирани в устройството.
Всички системи SleepDoc Porti използват един и същ софтуер, консумативи и сензори

Софтуерни функции
Пълна оценка, диагностика и генериране на отчети
Ръчнa опциq за редактиране
Гъвкав контрол на параметрите
Генератор на отчети  - бързо и лесно
Интеграция в мрежата
Възможност за изпращане на данни по електронна поща
 

 

Технически спецификации:
Размери: 30,5 мм х 62,7 мм х 140 мм (L x W x L, без калъф)
Тегло: 160 грама, включително батерия, без калъф
Корпус: метална пластмаса (ABS, UL 94HB)
Температурен обхват: + 5 ° C ... + 45 ° C
Влажност: 25% - 95%
Съхранение: вътрешна флаш памет
Капацитет на съхранение: мин. 48 часа
Индикатор за повреда: 2 ЛЕД диода, отпред на инструмента
Мощност: 3,6 V акумулаторна литиево-йонна батерия с вградени полупроводникови предпазители
Зарядно устройство
Изход на данни: USB интерфейс с кабел за данни
 
 

Инструкции за почистване (важи за SleepDoc Porti):
Канюлата е предназначена за употреба от един пациент и не трябва да се използва повече от веднъж или при различни пациенти.
Сензорът за пръсти, термисторът, датчикът за движение на краката и електродите могат да се почистват с влажна кърпа или, ако е необходимо, с дезинфектант. Въпреки това, никога не трябва да потапяте сензорите в течността.
Всички лепилни остатъци, трябва да се отстраняват редовно (напр. С тампони с алкохол).
Електрическият проводник на сензора RLS е много крехък. Когато почиствате този сензор, е необходимо особено внимание.
Ремъците за гръдния кош и корема могат да бъдат измити с ръка или в пералня с прах за пране при максимална температура от 65 ° С Уверете се, че сте отстранили тампоните за налягане от колана преди измиване.
Калъфката може да се почиства с дезинфекционни мокри салфетки (следвайте инструкциите на производителя на препарата).

Спазвайте инструкциите!
Всяко използване на устройството изисква точни познания и спазване на ръководството за употреба. Устройството е предназначено за употреба само в ръководството.

Няма налична алармена функция!
Устройството не е подходящо за непрекъснато наблюдение на жизненоважни или физиологични функции (напр. Интензивен мониторинг или друг мониторинг), защото няма аларма SpO2. Няма директен анализ на данните на устройството.

Не наблюдавайте SIDS:
Устройството не е подходящо за използване като SIDS монитор (Sudden infant death syndrome).

Обучение на пациентите:
Обучението на пациентите трябва да се извършва от квалифициран медицински специалист. Краткоto ръководство за закрепване не замества ръчните инструкции или предупреждения за възможни опасности.

Изключване от мрежата:
За да изолирате уреда от захранването, трябва да изключите захранващия кабел.

Предупреждение:
Допълнителните устройства, които са свързани с електрически медицински устройства (ME), трябва да отговарят на стандартите IEC или ISO. Всеки, който свързва допълнителни устройства към ME устройства, е системен конфигуратор и отговаря за изпълнението на изискванията на системата ME (напр. IEC 60601-1).

Предупреждение:
За онлайн измерване трябва да използвате електрически или оптичен изолатор, за да свържете устройството си с компютъра си (достъпно от вашия доставчик на домашни услуги). Свързването на устройство към компютър без електрическа или оптична изолация е разрешено само ако първо са премахнати всички връзки на пациента. Само лекари или обучен персонал имат право да правят измервания онлайн.

Предупреждение:
Магнитните и електрическите полета могат да окажат влияние върху работата на устройството. Използването на това оборудване с или върху на друго оборудване трябва да се избягва, тъй като може да доведе до грешки в работа. Ако се изисква такава употреба, това оборудване и другото оборудване трябва да бъдат наблюдавани, за да се провери дали работи нормално. Когато използвате устройството, се уверете, че всички устройства на трети страни, които работят в близост, отговарят на съответните изисквания за електромагнитна съвместимост. Рентгенови машини, хирургически устройства за високочестотна енергия, томографски устройства и др. може да повлияе на други устройства, тъй като те могат да излъчват по-високи нива на електромагнитни смущения.

Предупреждение:
Компонентите на устройството не са защитени при използване на дефибрилатор! Изключете устройството преди дефибрилация! Директно приложение на устройството към сърцето (особено ЕКГ!) Не се допуска! Докато устройството се носи, не може да се осъществяват инвазивни интервенции (напр. Хирургически електро-или HF).

Предупреждение:
Едновременното използване на множество устройства за изследване на един и същи пациент може да доведе до изтичане на електрически ток в тялото на пациента с по-висок интензитет, отколкото разрешената стойност!

Предупреждение:
При използване на устройството при пациенти с активни импланти, като например пейсмейкъри, устройства за стимулиране на периферни нерви, сърдечен пейсмейкър и т.н., медицинските специалисти трябва да бъдат нащрек за възможна намеса в устройството или импланта.

Предупреждение:
Прилагането на устройството на повече от един пациент едновременно не е разрешено.

Предупреждение:
Устройството не трябва да работи в превозни средства и самолети.

Предупреждение:
Когато поставяте сензорите върху тялото на пациента, се уверете, че никаква електрическа линия на устройството не е в контакт с други електрически проводими части, включително земята.

Предупреждение:
Избягвайте поставянето на това устройство на пряка слънчева светлина или в непосредствена близост до интензивен източник на топлина. Избягвайте контакт с прах, мръсотия, влага и течности.

Предупреждение:
Децата или необучените хора не трябва да използват това устройство без да бъдат подлагани на надзор или да бъдат инструктирани да използват устройството безопасно. Уверете се, че кърмачетата, децата и животните не могат да докосват устройството, без да бъдат наблюдаван.
 

Напиши отзив


close

Porti 7

Беше успешно добавен в кошницата!

Виж кошницата Изпрати поръчка

Помощ клиенти

0888 024 224 info@cpap24.bg
close

Сравнение

Трабва да добавиш най-малко един продукт за да сравниш продуктите