Устройството за наблюдение на съня 7 предлага 10 стандартни канала, с възможност за разширяване на възможностите за измерване до 24 канала. Porti 7 е предназначена за диагностициране на обструктивна сънна апнея (OSA), която може да се използва както в болница, така и вкъщи от пациента. Устройството е лесно за носене, лесно за използване и се предлага в защитна кутия. Всички устройства от серията Porti използват пневматична технология с много чувствителни подвижни възглавници, което значително намалява разходите за консумативи и позволява почистване на коланите. Оперативните разходи също са сведени до минимум, тъй като Porti 7 включва акумулаторна вътрешна батерия. Данните от изследването се анализират, като се използва софтуерният пакет SleepDoc Porti, който предоставя шаблони за отчет и персонализиране на данни.
 

гаранция: 24 месеца


Код на Продукта: 927702  Имаш ли нужда от помощ? 0888 024 224
  • Описание
  • Технически спецификации
  • Полезни съвети
  • Прегледи (0)

Малките ергономични единици могат да се прикрепят директно към гърдите на пациента. Те са интегрирани в уреда и всички сензори за налягане, усилватели, хъркащи микрофони и датчици за положение са добре защитени.

Тъй като записването на сигнала става чрез изключително дълги и евтини сензори, SleepDoc Porti Diagnostic Systems са много икономични за лекаря и клиниката.

Устройството за наблюдение на съня Porti 7 предлага 10 стандартни канала, с възможност за разширяване на капацитета за измерване до 24 канала.

Porti 7 е предназначен да диагностицира обструктивна сънна апнея (OSA), като може да се използва както в болница, така и вкъщи от пациента. Устройството е лесно за носене, лесно за използване и се доставя в защитна кутия.

Всички устройства от серията Porti използват пневматична технология с много чувствителни подвижни възглавници, което значително намалява разходите за консумативи и позволява почистване на коланите. Текущите разходи също са сведени до минимум, тъй като Porti 7 включва акумулаторна вътрешна батерия, което прави единственият консуматив за всяко изследване - канулата. Данните от изследването се анализират, като се използва софтуерният пакет SleepDoc Porti, който предоставя шаблони за персонализируеми данни и отчети.

Характеристики:
Ниски разходи заради евтините консумативи
Вградена акумулаторна батерия, която елиминира разходите за батерии за еднократна употреба
Вътрешната батерия е напълно заредена за 2 часа
Вграден микрофон за откриване на хъркането
Лесни за почистване колани благодарение на сменяеми сензори за налягане
Светодиодите в предната част на устройството показват нивото на зареждане на батерията
Kлюч за включване / изключване - функция за автоматично стартиране чрез предварително програмиран софтуер.
Директна USB връзка - не е необходима SD карта.
Лесна работа за пациентите и за клиничния персонал - има само 4 сензора, които се прилагат към 10-каналното базово устройство. Всички останали сензори са интегрирани в устройството.
Всички системи SleepDoc Porti използват един и същ софтуер, консумативи и сензори

Софтуерни функции
Пълна оценка, диагностика и генериране на отчети
Ръчнa опциq за редактиране
Гъвкав контрол на параметрите
Генератор на отчети  - бързо и лесно
Интеграция в мрежата
Възможност за изпращане на данни по електронна поща
 

 

[object Object]

[object Object]

Ако искате да изразите мнението си за този продукт, можете да добавите отзив.

Отзивът беше успешно изптратен.

Помощ клиенти

0888 024 224 info@cpap24.bg

Compara produse

Трабва да добавиш най-малко един продукт за да сравниш продуктите

Беше успешно добавен в желани продукти!

Беше премахнат от списъка с желания!