Porti  7-M е първият модел от серията устройства за наблюдение на съня от Д-р Fenyves и Gut. Това предлага идеалното решение за домашно сънно тестване (HST), където пълният анализ на съня не е
абсолютно необходим. Като наследник на оригиналното 5-канално устройство Mini Porte, Porti 7-M предлага 7 стандартни канала, които измерват потока, насищането с кислород, пулса, хъркането, околната светлина и налягането CPAP / BiPAP. Освен това е възможно да се включат още 8 външни канала за разширена употреба в амбулаторното или клиничното поле. Портите 7-M включват канал за детекция на пулса, който се измерва на върха на пръста, като се използва сонда за оксиметър. Данните за пациента се анализират, за да се установи понижението на импулса, което показва пробуждането на пациента, свързано с нарушения на съня. Porti 7-M използват същия софтуер, захранване и сензори като другите модели на серията SleepDoc Porti, като са лесни за конфигуриране и използване и могат да се използват както в дома, така и в болницата.
 

 

гаранция: 24 месеца


Код на Продукта: 927729  Имаш ли нужда от помощ? 0888 024 224
  • Описание
  • Технически спецификации
  • Полезни съвети
  • Прегледи (0)

SleepDoc Porti 7-M предлага бързо и лесно оборудване за пациента: просто и лесно се фиксира гръдния колан и канюлата и мониторингът вече може да започне.
По избор, за оксиметрия и импулс (SpO2, Pulse и Pulsewave) се използва специален, адаптивен, многократно използваем маншет, който се слага на върха на пръста и е специално разработен за дългосрочни измервания, като е изключително здрав.
Надеждното, автоматизирано разпознаване на събитията, оценката и генерирането на доклади улесняват проверката от проверяващия.

Porti 7-M е първият модел от устройствата за наблюдение на съня от д-р Fenyves и Gut. Той предлага идеалното решение за домашно сънно тестване (HST), при което не е абсолютно необходим пълен анализ на съня. Като наследник на оригиналното 5-канално устройство Mini Porti, Porti 7-M предлага 7 стандартни канала, които измерват потока, насищането с кислород, пулса, хъркането, околната светлина и налягането CPAP / BiPAP.
Освен това е възможно да се включат още 8 външни канала за разширено използване в амбулаторната или клиничната област.
Porti 7-M използват същия софтуер, захранване и сензори като другите модели в серията SleepDoc Porti, което ги прави лесни за конфигуриране и използване и могат да се използват както в дома, така и в болницата.

Характеристики:
Ниски разходи заради евтините консумативи
Вградена акумулаторна батерия, която елиминира разходите за батерии за еднократна употреба
Вътрешната батерия е напълно заредена за 2 часа
Вграден микрофон за откриване на хъркането
Интегриран светлинен сензор за измерване на околната светлина
Само два сензора, които се прикрепят на пациента (сензор за пръсти и канюла), поради което Porti 7-M е лесен за използване както за пациентите, така и за лекарите.
Светодиодите в предната част на устройството показват нивото на зареждане на батерията
Kлюч за включване / изключване - функция за автоматично стартиране чрез предварително програмиран софтуер.
Директна USB връзка - не е необходима SD карта.

Софтуерни функции
Пълна оценка, диагностика и генериране на отчети
Ръчнa опциq за редактиране
Гъвкав контрол на параметрите
Генератор на отчети  - бързо и лесно
Интеграция в мрежата
Възможност за изпращане на данни по електронна поща
 

 

[object Object]

[object Object]

Ако искате да изразите мнението си за този продукт, можете да добавите отзив.

Отзивът беше успешно изптратен.

Помощ клиенти

0888 024 224 info@cpap24.bg

Compara produse

Трабва да добавиш най-малко един продукт за да сравниш продуктите

Беше успешно добавен в желани продукти!

Беше премахнат от списъка с желания!