919,00 BGN 839,00 BGN

Бърза доставка с куриер и преглед на пратката.
Информирай се! Предлагаме безплатна телефонна консултация.

 

гаранция: 24 месеца


производство на: САЩ


Отстъпки при закупуване на пакет:

* Забележка: Назална маска CPAP - Wizard 310. Определянето на размера на маската ще се извърши по телефона според изискванията на клиента.


В наличност

Времe за доставка: 48 - 72 часа

Лимитирана серия
Добави в кошницата
Код на Продукта: DV53SE Имаш ли нужда от помощ? 0888 024 224
Добави в желани продукти Искай информации
  • Описание
  • Видео (4)
  • Технически спецификации
  • Полезни съвети
  • Прегледи (0)

За разлика от устройствата за фиксирано налягане SleepCube, Auto Plus автоматично настройва налягането в отговор на апнея, хипопения и хъркане, като намира оптимални настройки на налягането през цялата нощ.
Системата SleepCube AutoPlus е предназначена да оптимизира ефективността на терапията. Възползвайте се от ултра-чувствителното откриване на хъркане и саморегулиране на APAP, основано на откриване на апнея / хипопнея. Има три големи бутона за потребителите на CPAP за работа с устройството. Когато пътувате, се възползвайте от компактния дизайн, който позволява на APAP, овлажнителя, маркуча и аксесоарите да се съхраняват в чантата за транспорт. APAP е програмиран с:

SmartFlex технология
DeVilbiss идва на пазара с по-голям комфорт, като въвежда SmartFlex. Тази уникална функция предлага три нива на персонализирано намаляване на налягането и осем опции за закръгляване, за да приспособи прехода между вдишването и издишването. Както при много от съществуващите технологии за намаляване на налягането, SmartFlex намалява
налягане на издишване с 1 cмH20 на ниво (до 3 cмH20), което позволява на потребителите да дишат по-лесно срещу терапевтичното налягане. Това, което го отличава от SleepCube AutoBilevel, е функцията за преходно закръгляне, която не позволява на потребителя да претърпи отрицателни промени в налягането в IPAP / EPAP. Когато налягането падне по време на издишване, то се увеличава обратно до предписаната терапия. Сега функцията за закръгляване SmartFlex прави комфортната технология практически безпроблемна.
SmartCode
SmartCode е лесен начин да прегледате ефективността на съня си без да купувате софтуер. Започвайки деня след първото лечение, SleepCube AutoBilevel започва да показва съобщенията на SmartCode на дисплея на устройството. Всяко съобщение е един криптиран код, който съдържа резултатите от сънната терапия. SleepCube AutoBilevel бързо потвърждава съответствието с помощта на резултата на закрепване. Лекарите използват процента на закрепване, за да определят дали даден потребител следва LCD CPAP (Local Coverage Determination). Докладът за SmartCodes се отнася за наблюдението на най-добрите 30 последователни дни на използване. Кодовете могат да се генерират, като се следва програмата:
-1 ден
-7 дни
-30 дни
-90 дни
SleepCube Heated Humidification System
Създаден за издръжливост, уредът е водоустойчив, има неръждаема стомана за топлоотдаване и водна камера, изработена от Lexan (термопластична смола от поликарбонатна смола). Използвайте допълнителния отопляем овлажнител, за да осигурите комфорт и допълнителна влажност за сънната терапия. Устройството се захранва от докинг с CPAP, което премахва необходимостта от обемни адаптори за захранване или допълнителни маркучи. Ексклузивната камера за овлажняване се отстранява лесно и е проектирана за да увеличи влагата на по-голяма повърхност. DeVilbiss има достатъчно вода за нощен сън, а заедно с уникалния й дизайн, тя позволява на въздушния поток да събира повече влага. Дори при най-високото ниво на овлажнителя можете да очаквате 8-часово овлажняване.
Резервна батерия - ДОПЪЛНИТЕЛНО
Устройствата SleepCube AutoPlus използват отделна връзка за променлив и постоянен ток, позволявайки устройството да бъде конфигурирано на резервната батерията. Захранващият кабел може да бъде свързан към източник на променлив ток, като контакт, докато допълнителният кабел SleepCube AutoPlus12 Volt DC може да бъде свързан към източник на постоянно захранване като батерия. Ако източникът на захранване отново се появи, устройството ще се върне обратно към променливия ток. Имайте предвид, че ако използвате отопляемия овлажнител, той няма да работи от DC захранване.
 

SleepCube StandardPlus DV53SE за лечение на апнея има същите характеристики като модел Standard DV51SE, на когото се добавя новаторската функция SmartFlex, която добавя допълнителен комфорт при използването на устройството чрез автоматично намаляване на налягането по време на издишване.

Малки размери 10.7cм x 16,5cм x 17,5cм включително овлажнител
Регулиращо се налягане между 3 - 20 см H2O
Минимално ниво на шума - само 26dbA
Възможност за работа с 12V DC
Вградено захранване 220V
Интегрирана функция SmartCode с история до 90 дни
Автоматично включване / изключване
Голям LCD дисплей
Функция - забавено начално налягане "ramp", с настройка между 0 - 45 минути
Автоматично регулиране на налягането според височината
Аларма на екрана за несвързана маска
Възможност за смяна на модула на налягане: mbar, hpa, cm H2O
Включена чанта за транспорт
Допълнително - овлажнител, лесно интегриран с устройството, без допълнителен маркуч или захранващ кабел
 

ПОЧИСТВАНЕ
За да избегнете електрически удар, винаги преди да почистите устройството, изключете захранващия кабел от захранването.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ - Никога не изплаквайте уреда във вода. Никога не позволявайте течности да влизат в или около някой порт, превключвател или въздушен филтър; това ще повреди продукта. В този случай не използвайте устройството. Свържете се с вашия доставчик на услуги.
Корпус на устройството
1. Изключете SleepCube от захранването. Избършете корпуса с чиста, влажна кърпа на всеки няколко дни, за да премахнете праха.
2. Оставете уреда да изсъхне напълно, преди да го свържете към източник на захранване.
Стандартен въздушен филтър
1. Филтърът за всмукване на въздух трябва да се проверява на всеки 10 дни и да се почиства според нуждите. Филтърът е разположен на гърба на устройството.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ - Правилното филтриране на въздуха е важно за работата на устройството и за защита на устройството от повреда.
2. За да го почистите, извадете външния гъбен филтър от рамката.
3. Измийте филтъра в гореща вода и в миялен разтвор и изплакнете с вода. Оставете филтъра да изсъхне напълно. Ако филтърът е повреден, свържете се с доставчика си на оборудване за подмяна.
4. Уверете се, че филтърът е напълно сух, преди да го монтирате и използвате.
Филтър за фини частици (по избор)
Ако имате филтър за фини частици, проверете този филтър и го сменете, ако има признаци на мръсотия или повреда. Не се мие.
Инсталирайте филтъра за фини частици зад стандартния филтър.
ЗАБЕЛЕЖКА - Ако филтърът за фини частици не е монтиран в съответствие с тези указания, животът на филтъра ще бъде намален, което изисква по-честа подмяна.
Въздушна тръба
Тръбата за подаване на въздух, трябва да се почиства ежедневно. Изключете тръбата от устройството и маската. Използвайте лек препарат и вода, за да почистите вътрешността на тръбата. Изплакнете тръбата и я оставете да изсъхне на въздуха.
Маска и Ремък
Почиствайте маската и ремъка в съответствие с инструкциите на производителя.
 

 

Ако искате да изразите мнението си за този продукт, можете да добавите отзив.

Отзивът беше успешно изптратен.

Помощ клиенти

0888 024 224 info@cpap24.bg

Compara produse

Трабва да добавиш най-малко един продукт за да сравниш продуктите

Беше успешно добавен в желани продукти!

Беше премахнат от списъка с желания!