2.190,00 BGN

Бърза доставка с куриер и преглед на пратката.
Информирай се! Предлагаме безплатна телефонна консултация.

гаранция: 24 месеца


производство на: САЩ


Отстъпки при закупуване на пакет:

* Забележка: Назална маска BiPAP - Wizard 310. Определянето на размера на маската ще се извърши по телефона според изискванията на клиента.


В наличност

Времe за доставка: 48 - 72 часа

Лимитирана серия
Добави в кошницата
Код на Продукта: DV55SE Имаш ли нужда от помощ? 0888 024 224
Добави в желани продукти Искай информации
  • Описание
  • Видео (4)
  • Технически спецификации
  • Полезни съвети
  • Прегледи (0)

SleepCube BiLevel S е трансформация на традиционния CPAP. Вместо да осигурява постоянно въздушно налягане през нощта, устройството "чувства", ако вдишвате или издишвате и съответно променя нивото на налягане. При вдишване е необходимо по-голямо налягане за предотвратяването на апнея, хипопнея или хъркане. При издишване се позволява по-малко налягане, за да се осигури комфорт на пациента с по-малко съпротивление. SleepCube BiLevel S е особено полезен за тези потребители, които се нуждаят от по-голямо налягане.
Захранването се постига чрез докинг с BiLevel, премахвайки необходимостта от големи адаптори за захранване или допълнителни маркучи. SleepCube BiLevel S е безшумен и е идеален за пътуване.
АutoAdjust
SleepCube BiLevel S има способността да изглажда вдишването за да увеличи ефективността на терапията. Моделите на дишане IPAP и EPAP се коригират въз основа на нулева настройка без помощ и до максимум 5.
Soft Start
Разширената характеристика на Ramp, Soft Start бавно увеличава налягането до предписаните нива на IPAP за период от 10 секунди, подобрявайки цялостната акомодация.
SmartCode
SmartCode е лесен начин да прегледате ефективността на съня си, без да купувате софтуер. Започвайки деня след първото лечение, апаратът SleepCube BiLevel S започва да показва съобщенията на SmartCode на дисплея на устройството. Всяко съобщение е един криптиран код, който съдържа резултатите от сънната терапия. SleepCube BiLevel S бързо потвърждава съответствието с помощта на резултата на закрепване. Лекарите използват процента на закрепване, за да определят дали даден потребител спазва BiLevel LCD (Local Coverage Determination). Докладът за SmartCodes се отнася за наблюдението на най-добрите 30 последователни дни на използване и кодовете могат да се генерират, като се следва програмата:
1 ден
7 дни
30 дни
90 дни
Кумулативен
Резервна батерия - ДОПЪЛНИТЕЛНО
Устройствата SleepCube BiLevel S използват отделна връзка за променлив и постоянен ток, позволявайки устройството да бъде конфигурирано на резервната батерията. Захранващият кабел може да бъде свързан към източник на променлив ток, като контакт, докато допълнителният кабел IntelliPAP 12 V DC може да бъде свързан към източник на постоянно захранване като батерия. SleepCube BiLevel S ще използва по подразбиране източник на променлив ток и ако този източник изчезне, устройството автоматично ще се свърже с източника на постоянен ток без да прекъсва терапията. Ако източникът на захранване отново се появи, устройството ще се върне обратно към променливия ток. Имайте предвид, че ако използвате отопляемия овлажнител, той няма да работи от DC захранване.
SleepCube BilevelS DV55SE на DeVilbiss устройство за лечение на апнея, което осигурява две нива на налягане: първото при вдишване и второто по-ниско, което открива издишането, за да увеличи комфорта по време на сън.
  

SleepCube BiLevel ще осигури две нива на налягане, регулируеми за ВДИШВАНЕ и ИЗДИШВАНЕ
· Функция CPAP
· Функция BiLevel S (спонтанен режим)
· Функция SmartFlex, възможност за задаване на 3 нива на комфорт
· Всяко ниво на настройка е еквивалентно на намаляване на продължителността на налягането с 1 cм H2O по време на целия процес на ИЗДИШВАНЕ
· Патентованата технология на “закръгляне” позволява удобни преходи между ВДИШВАНЕ и ИЗДИШВАНЕ
· Малки размери 10,7 cм x 16,5 cм x 17,5 cм включително овлажнителя
· Регулируемо налягане между 3 - 25 см H2O
· Минимално ниво на шума - само 26dbA
· Възможност за 12V DC работа
· Вградено захранване 220V
· Интегрирана функция SmartCode с история до 90 дни
· Автоматично включване / изключване
· Голям LCD дисплей
· Функция - натискане на закъснението при стартиране "на рампата" с настройка между 0 - 45 мин
· Автоматично регулиране на налягането въз основа на надморската височина
· Аларма на екрана за изключена маска
· Възможност за смяна на единица на налягане: mbar, hpa, cm H2O
· Включена е чанта за транспорт
Допълнително - овлажнител, лесно интегриран с устройството, без допълнителен маркуч или захранващ кабел

ПОЧИСТВАНЕ
За да избегнете електрически удар, винаги преди да почистите устройството, изключете захранващия кабел от захранването.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ - Никога не изплаквайте уреда във вода. Никога не позволявайте течности да влизат в или около някой порт, превключвател или въздушен филтър; това ще повреди продукта. В този случай не използвайте устройството. Свържете се с вашия доставчик на услуги.
Корпус на устройството
1. Изключет SleepCube от захранването. Избършете корпуса с чиста, влажна кърпа на всеки няколко дни, за да премахнете праха.
2. Оставете уреда да изсъхне напълно, преди да го свържете към източник на захранване.
Стандартен въздушен филтър
1. Филтърът за всмукване на въздух трябва да се проверява на всеки 10 дни и да се почиства според нуждите. Филтърът е разположен на гърба на устройството.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ - Правилното филтриране на въздуха е важно за работата на устройството и за защита на устройството от повреда.
2. За да го почистите, извадете външния гъбен филтър от рамката.
3. Измийте филтъра в гореща вода и в миялен разтвор и изплакнете с вода. Оставете филтъра да изсъхне напълно. Ако филтърът е повреден, свържете се с доставчика си на оборудване за подмяна.
4. Уверете се, че филтърът е напълно сух, преди да го монтирате и използвате.
Филтър за фини частици (по избор)
Ако имате филтър за фини частици, проверете този филтър и го сменете, ако има признаци на мръсотия или повреда. Не се мие.
Инсталирайте филтъра за фини частици зад стандартния филтър.
ЗАБЕЛЕЖКА - Ако филтърът за фини частици не е монтиран в съответствие с тези указания, животът на филтъра ще бъде намален, което изисква по-честа подмяна.
Въздушна тръба
Тръбата за подаване на въздух, трябва да се почиства ежедневно. Изключете тръбата от устройството и маската. Използвайте лек препарат и вода, за да почистите вътрешността на тръбата. Изплакнете тръбата и я оставете да изсъхне на въздуха.
Маска и Ремък
Почиствайте маската и ремъка в съответствие с инструкциите на производителя.

Ако искате да изразите мнението си за този продукт, можете да добавите отзив.

Отзивът беше успешно изптратен.

Помощ клиенти

0888 024 224 info@cpap24.bg

Compara produse

Трабва да добавиш най-малко един продукт за да сравниш продуктите

Беше успешно добавен в желани продукти!

Беше премахнат от списъка с желания!