Автоматичен CPAP Blue AutoPlus

Производител: Drive DeVilbiss
1.390,00 BGN 1.190,00 BGN

Бърза доставка с куриер и преглед на пратката.
Информирай се! Предлагаме безплатна телефонна консултация.

гаранция: 24 месеца


производство на: САЩ


Отстъпки при закупуване на пакет:

* Забележка: Назална маска APAP - Wizard 310. Определянето на размера на маската ще се извърши по телефона според изискванията на клиента.


При поръчка

Времe за доставка: 48 - 72 часа

Лимитирана серия
Добави в кошницата
Код на Продукта: DV64E-SE Имаш ли нужда от помощ? 0888 024 224
Добави в желани продукти Искай информации
  • Описание
  • Видео (3)
  • Технически спецификации
  • Полезни съвети
  • Прегледи (0)

DeVilbiss Blue Auto Plus автоматично разпознава и реагира на събитията през цялата нощ, за най-добрия възможен сън. Алгоритъмът на устройството DeVilbiss Blue Auto Plus поставя нов стандарт на изпълнение. Подобрена чувствителност към пълен спектър от респираторни събития означава, че открива повече информация и отговаря на едно ново ниво на точност, коeто предлага най-удобна работа на потребителите. Мощен софтуер дава възможност на устройството DeVilbiss Blue Auto Plus, да разграничи и да докладва обструктивна апнея от други сложни сценарии, включително централна апнея и смесени респираторни заболявания. За да се увеличи максимално удобството на пациента, устройството използва иновативни функции, като SmartFlex и Rounding, които спомагат за максимално удовлетворяване на пациента. Серията DeVilbiss Blue разполага с нова система на овлажняване чрез технологията PulseDose, която подобрява удобството на потребителя. DeVilbiss Blue предлага повече начини от всякога, преди да се свърже с CPAP, задоволявайки нуждите на пациентите и специалистите в здравнате област. С множество възможности за оценка и дистанционно променяне на настройките, терапията може да бъде наблюдавана и подобрена чрез Bluetooth и безжични технологии. В допълнение, SmartCode и SmartCode Rx позволяват оптимално управление на терапията без нужда от модем или интернет връзка.
Устройството DeVilbiss Blue Auto Plus е машина CPAP, проектирана с малки размери за пътуване, предназначена автоматично да регулира налягането през нощта. Устройството използва няколко техники за проследяване ефективността на терапията, SD карта (не е включена), Bluetooth технология и SmartCode.
Саморегулиращият се алгоритъм "PureView"
Саморегулиращият се алгоритъм "PureView" е уникална функция на апарата AutoAPjust СРАР , която се използва за откриване на събития на напреднала апнея като: периодично дишане и ограничен дебит. Този алгоритъм използва логика, която разбира сложни проблеми, причинявайки автоматични промени в налягането в отговор на събитията от OSA и CSA. Това е автоматична машина за настройка, която ще работи в интервал между ниско и високо налягане, като остава при по-ниско налягане, докато не се открие събитие, изискващо по-голямо налягане.
Голям LCD дисплей
LCD дисплеят увеличава и променя видимостта на показаната информация с помощта на един бутон, който се завърта и натиска, за да се движи лесно в менютата и настройките. Дисплеят може също така да показва редовни напомняния за промяна на филтрите и за почистване на оборудването, ако желаете. В режим на изчакване, устройството ще покаже часовник и също така има функция аларма.
Данните на екрана включват:
 - Aпнея-Хипопнея Индекс
 - Степента на изтичане
 - Информация за използването
SmartCode
Съобщенията SmartCode започват да се появяват на екрана след първата нощ на лечението. Всеки код е уникално  криптиран код, който съдържа вашите данни за сън. SmartCode е създаден, за да помогне на потребителите на Devilbiss Auto Plus да станат съвместими. Изследвайте скалата за прикрепяне на SmartCode с лекаря.
Прикрепянето SmartCode се определя, след като машината е била използвана в продължение на 30 последователни дни. Данните могат да се генерират, за да показват резултати от следното:
-1 ден
-7 дни
-30 дни
-90 дни
Отопляем овлажнител - ДОПЪЛНИТЕЛНО
Devilbiss предлага два интегрирани овлажнителя за използване с машини DeVilbiss Auto Plus. Топлия и влажен въздух преминава през маркуча в маската за да осигури удобството на потребителя. Овлажнителите са прикрепени към основата на машините, така че само височината е увеличена, като двете се използват заедно.
   -Standard Heated Humidifier: - Стандартния овлажнител може да се настрои на ниво между 0 и 5 и ще се загрее за да гарантира, нивото на влага цялата нощ по време на вдишване и издишване. Ниво 0 не предлага топлина, докато ниво 5 предлага най-високата топлина.
   -Pulse Dose Humidifier: осигурява влага само по време на вдишване. По време на издишване, овлажнителят е прескочен, помагайки за премахване на влагата от  маркуча,
задържането на вода в камерата за по-дълъг период от време и за намаляване на потреблението на енергия от машината и овлажнителя. Овлажнителят може да бъде настроен от 0 до 5, 0 без топлина, а 5 е най-високата стойност на температурата.
Bluetooth технология
Активирайте функцията Bluetooth, за да започнете да сдвоявате DeVilbiss Auto Plus с приложението SmartLink на DeVilbiss. Системата SmartLink Data Management е предназначена за използване на устройства Apple и Android. За да започнете да използвате приложението, посетете iTunes App Store или Google Play в зависимост от вашето устройство. Търсете "DeVilbiss SmartLink", за да намерите приложението SmartLink. След като приложението бъде изтеглено и опцията Bluetooth е активирана, данните ще започнат да се разпространяват от устройството на преносимото устройство.

Blue AutoPlus DV64E-SE - ново поколение Автоматичен ЦИПАП устройство на Drive DeVilbiss за лечение на апнея с мощен алгоритъм, комбиниран с технологията SmartFlex и разнообразна свързаност.
 

[object Object]

[object Object]

Ако искате да изразите мнението си за този продукт, можете да добавите отзив.

Отзивът беше успешно изптратен.

Помощ клиенти

0888 024 224 info@cpap24.bg

Compara produse

Трабва да добавиш най-малко един продукт за да сравниш продуктите

Беше успешно добавен в желани продукти!

Беше премахнат от списъка с желания!