799,00 BGN 769,00 BGN

Бърза доставка с куриер и преглед на пратката.
Информирай се! Предлагаме безплатна телефонна консултация.

гаранция: 24 месеца


производство на: САЩ


Отстъпки при закупуване на пакет:

* Забележка: Назална маска CPAP - Wizard 310. Определянето на размера на маската ще се извърши по телефона според изискванията на клиента.


В наличност

Времe за доставка: 48 - 72 часа

Безплатна доставка
Лимитирана серия
- +
Добави в кошницата
Код на Продукта: DV51SE Имаш ли нужда от помощ? 0888 024 224
Добави в желани продукти Искай информации
  • Описание
  • Видео (4)
  • Технически спецификации
  • Полезни съвети
  • Прегледи (0)

Веднъж диагностицирани с обструктивна сънна апнея, най-честото и широко прието лечение е терапията с непрекъснато положително налягане на дихателните пътища (CPAP). SleepCube Standard е първият от устройствата за лечение на сънна терапия на DeVilbiss Healthcare. Осигурява постоянно налягане между 3 cм H2O и 20 cм H2O през цялата нощ. SleepCube Standard включва и вградената функция SmartCode за дистанционно наблюдение. За пациенти, които се нуждаят от овлажняване, всяко устройство от серията SleepCube може да бъде оборудвано с отопляем овлажнител, отделен модул, който лесно се побира в долната част на устройството. Възможността за свързване към множество източници на напрежение от серията SleepCube позволява да бъде използвана почти навсякъде по света и може да бъде свързана с 12V захранване, като например тези, които се намират в колата.
Системата SleepCube Standard е предназначена да оптимизира ефикасността на терапията. Има три големи бутона за потребителите на CPAP за работа с устройството. Когато пътувате, може да се възползвате от компактния дизайн, който позволява устройството CPAP, овлажнителя, маркуча и аксесоарите да се съхраняват в чанта за пътуване. Вашето CPAP устройството се предлага с:
-Автоматична настройка на височината
-Налягане на натиска
-Следене на съответствие с SmartCode
-Автоматично включване / изключване
-Аларми
-LCD
-Лесно меню за използване
-Маркучът CPAP се свързва към задната част на устройството
-SleepCube Heated Humidification System - ДОПЪЛНИТЕЛНО
SleepCube Heated Humidification System
Създаден за издръжливост, уредът е водоустойчив, има неръждаема стомана за топлоотдаване и водна камера, изработена от Lexan (термопластична смола от поликарбонатна смола). Използвайте допълнителния отопляем овлажнител, за да осигурите комфорт и допълнителна влажност за сънната терапия. Устройството се захранва от докинг с CPAP, което премахва необходимостта от обемни адаптори за захранване или допълнителни маркучи. Ексклузивната камера за овлажняване се отстранява лесно и е проектирана за да увеличи влагата на по-голяма повърхност. DeVilbiss има достатъчно вода за нощен сън, а заедно с уникалния й дизайн, тя позволява на въздушния поток да събира повече влага. Дори при най-високото ниво на овлажнителя можете да очаквате 8-часово овлажняване.
Резервна батерия - ДОПЪЛНИТЕЛНО
Устройствата SleepCube StandardPlus използват отделна връзка за променлив и постоянен ток, позволявайки устройството да бъде конфигурирано на резервната батерията. Захранващият кабел може да бъде свързан към източник на променлив ток, като контакт, докато допълнителният кабел за захранване 12 волта може да бъде свързан към източник на постоянно захранване като батерия. Ако източникът на захранване отново се появи, устройството ще се върне обратно към променливия ток. Имайте предвид, че ако използвате отопляемия овлажнител, той няма да работи от DC захранване.

DeVilbiss SleepCube Standard DV51 CPAP модел е предназначен за лечение на обструктивна сънна апнея при пациенти със спонтанно дишане от 30 kg и повече чрез прилагане на положително атмосферно налягане. Устройството може да се използва в домашни или в клинични условия.

Малки размери 10,7cм x 16,5cм x 17,5cм включително овлажнител
Регулиращо се налягане между 3 - 20 см H2O
Минимално ниво на шума - само 26dbA
Възможност за работа с 12V DC
Вградено захранване 220V
Интегрирана функция SmartCode с история до 90 дни
Автоматично включване / изключване
Голям LCD дисплей
Функция - забавено начално налягане "ramp", с настройка между 0 - 45 минути
Автоматично регулиране на налягането според височината
Аларма на екрана за несвързана маска
Възможност за смяна на модула на налягане: mbar, hpa, cm H2O
Включена чанта за транспорт
Допълнително - овлажнител, лесно интегриран с устройството, без допълнителен маркуч или захранващ кабел
 

ПОЧИСТВАНЕ
За да избегнете електрически удар, винаги преди да почистите устройството, изключете захранващия кабел от захранването.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ - Никога не изплаквайте уреда във вода. Никога не позволявайте течности да влизат в или около някой порт, превключвател или въздушен филтър; това ще повреди продукта. В този случай не използвайте устройството. Свържете се с вашия доставчик на услуги.
Корпус на устройството
1. Изключете SleepCube от захранването. Избършете корпуса с чиста, влажна кърпа на всеки няколко дни, за да премахнете праха.
2. Оставете уреда да изсъхне напълно, преди да го свържете към източник на захранване.
Стандартен въздушен филтър
1. Филтърът за всмукване на въздух трябва да се проверява на всеки 10 дни и да се почиства според нуждите. Филтърът е разположен на гърба на устройството.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ - Правилното филтриране на въздуха е важно за работата на устройството и за защита на устройството от повреда.
2. За да го почистите, извадете външния гъбен филтър от рамката.
3. Измийте филтъра в гореща вода и в миялен разтвор и изплакнете с вода. Оставете филтъра да изсъхне напълно. Ако филтърът е повреден, свържете се с доставчика си на оборудване за подмяна.
4. Уверете се, че филтърът е напълно сух, преди да го монтирате и използвате.
Филтър за фини частици (по избор)
Ако имате филтър за фини частици, проверете този филтър и го сменете, ако има признаци на мръсотия или повреда. Не се мие.
Инсталирайте филтъра за фини частици зад стандартния филтър.
ЗАБЕЛЕЖКА - Ако филтърът за фини частици не е монтиран в съответствие с тези указания, животът на филтъра ще бъде намален, което изисква по-честа подмяна.
Въздушна тръба
Тръбата за подаване на въздух, трябва да се почиства ежедневно. Изключете тръбата от устройството и маската. Използвайте лек препарат и вода, за да почистите вътрешността на тръбата. Изплакнете тръбата и я оставете да изсъхне на въздуха.
Маска и Ремък
Почиствайте маската и ремъка в съответствие с инструкциите на производителя.

 

Ако искате да изразите мнението си за този продукт, можете да добавите отзив.

Напиши отзив


Отзивът беше успешно изптратен.

Помощ клиенти

0888 024 224 info@cpap24.bg
close

Сравнение

Трабва да добавиш най-малко един продукт за да сравниш продуктите

close

Беше успешно добавен в желани продукти!

Беше премахнат от списъка с желания!