2.390,00 BGN

Бърза доставка с куриер и преглед на пратката.
Информирай се! Предлагаме безплатна телефонна консултация.

гаранция: 24 месеца


производство на: САЩ


Отстъпки при закупуване на пакет:

* Забележка: Назална маска BiPAP - Wizard 310. Определянето на размера на маската ще се извърши по телефона според изискванията на клиента.


В наличност

Времe за доставка: 48 - 72 часа

Лимитирана серия
Добави в кошницата
Код на Продукта: DV57SE Имаш ли нужда от помощ? 0888 024 224
Добави в желани продукти Искай информации
  • Описание
  • Видео (4)
  • Технически спецификации
  • Полезни съвети
  • Прегледи (0)

SleepCube AutoBilevel добавя допълнително ниво на комфорт на потребителите на Bilevel. Традиционната BiLevel терапия използва по-високо ниво на инспираторно налягане (IPAP) и по-ниско издишване (EPAP) за предотвратяване на апнеята, хипопнеята или хърканете. С помощта на доказания алгоритъм "самонастройване" AutoBilevel непрекъснато следи апнеята и събитията. При тяхното откриване, налягането на Bilevel се регулира автоматично, за да осигури възможно най-доброто лечение по време на сън. Това е особено полезно и удобно за тези потребители, които се нуждаят от високо налягане.
Системата SleepCube AutoBilevel предлага удобството на AutoAdjust BiLevel терапията и технологията Flow Rounding, за да се облекчат моделите на дишане между IPAP и EPAP. Устройствата SleepCube AutoBilevel имат вътрешно захранване, което елиминира нуждата от много енергия и е едно от най-тихите на пазара.
AutoAdjust
SleepCube AutoBilevel използва автоматична настройка на налягане AutoAdjust. Максималните нива на IPAP и минималните на EPAP могат да бъдат коригирани така, че да отговарят на нуждите на потребителите. SleepCube AutoBilevel използва алгоритъм AutoBiLevel, който му позволява да използва по-ниско от средното налягане на въздуха за по-удобна терапия.
Интервалът за поддържане на налягането (разликата между IPAP и EPAP) може да бъде настроен между нула и 12 cм H2O в стъпки от 5 cм H2O.
Flow Rounding Technology 
SleepCube AutoBilevel използва технологията за закръгляне на потока, за да се премахнат внезапните промени между IPAP (вдишване) и EPAP (издишване), за да се възползват максимално от терапията и да се постигне максимално съответствие. Моделите на дишане IPAP и EPAP могат да се коригират въз основа на нулева настройка, без закръгляване и до 5 за максимален преход или на най-бавен преход от IPAP към EPAP.
Auto On / Off
Изберете опцията Auto On / Off (включване / изключване) по време на настройката, така че SleepCube AutoBilevel автоматично да включва въздушния поток при дишане в маската. Въздушният поток спира, когато маската се отстрани и вече не се чувства дишане.
Резервна батерия - ДОПЪЛНИТЕЛНО
Устройствата SleepCube AutoPlus използват отделна връзка за променлив и постоянен ток, което позволява на устройството да бъде конфигурирано в конфигурацията за резервната батерия. Включеният захранващ кабел на CA, може да бъде свързан към източник на захранване, като например стенен контакт, а допълнителният захранващ кабел SleepCube AutoPlus12 Volt DC може да бъде свързан към източник на постоянен ток, например батерия. Ако източникът на алтернативното захранване се появи отново, устройството ще се върне обратно. Имайте предвид, че ако използвате отопляемия овлажнител, той няма да работи от DC захранване.
SmartCode
Системата SleepCube AutoPlus за дистанционно наблюдение oт SmartCode е лесен начин да прегледате данните си за сън, без разходите за придобиване на софтуер. Съобщенията на SmartCode започват да се появяват на LCD дисплея в деня след първото лечение. Всеки един е уникален криптиран код, който съдържа резултатите от сънната терапия.
Придържането към SmartCode се основава на най-добрите тридесет дни последователна употреба,а кодовете могат да се генерират чрез следване на програмата:
-1 ден
-7 дни
-30 дни
-90 дни

SleepCube AutoBilevel DV57SE устройство БИПАП за лечение на апнея от Drive DeVilbiss, което осигурява две самонастройващи се (вдишващи / издишащи) нива в зависимост от респираторните събития, открити по време на сън.

SleepCube AutoBiLevel автоматично променя налягането на ВДИШВАНЕ и ИЗДИШВАНЕ съобразно нуждите на пациента
Функция CPAP
Функция BiLevel S (спонтанен режим)
Максимална настройка на налягането при ВДИШВАНЕ и минималната при ИЗДИШВАНЕ
Функция SmartFlex, с настройващи се 3 нива на комфорт
Всяко ниво на настройка е еквивалентно на намаляване на продължителността на налягането с 1 cм H2O по време на целия процес на ИЗДИШВАНЕ.
Патентованата технология за “закръгляне”, позволява удобни преходи между ВДИШВАНЕ и ИЗДИШВАНЕ
Малки размери 10.7cм x 16.5cм x 17.5cм включително овлажнителя
Относително налягане между 3 - 25 см H2O
Минимално ниво на шума - само 26dbA
Възможност за работа с 12V DC
Вградено захранване 220V
Интегрирана функция SmartCode с история до 90 дни
Автоматично включване / изключване
Голям LCD дисплей
Функция забавяне при стартиране на налягането "rampа", с настройка между 0 - 45 минути
Автоматично регулиране на налягането според височината
Аларма на екрана за изключена маска
Възможност за смяна на единица за налягане: mbar, hpa, cм H20
Включена чанта за транспорт
Допълнително - овлажнител, лесно интегриран с устройството, без допълнителен маркуч или захранващ кабел

ПОЧИСТВАНЕ
За да избегнете електрически удар, винаги преди да почистите устройството, изключете захранващия кабел от захранването.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ - Никога не изплаквайте уреда във вода. Никога не позволявайте течности да влизат в или около някой порт, превключвател или въздушен филтър; това ще повреди продукта. В този случай не използвайте устройството. Свържете се с вашия доставчик на услуги.
Корпус на устройството
1. Изключете SleepCube от захранването. Избършете корпуса с чиста, влажна кърпа на всеки няколко дни, за да премахнете праха.
2. Оставете уреда да изсъхне напълно, преди да го свържете към източник на захранване.
Стандартен въздушен филтър
1. Филтърът за всмукване на въздух трябва да се проверява на всеки 10 дни и да се почиства според нуждите. Филтърът е разположен на гърба на устройството.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ - Правилното филтриране на въздуха е важно за работата на устройството и за защита на устройството от повреда.
2. За да го почистите, извадете външния гъбен филтър от рамката.
3. Измийте филтъра в гореща вода и в миялен разтвор и изплакнете с вода. Оставете филтъра да изсъхне напълно. Ако филтърът е повреден, свържете се с доставчика си на оборудване за подмяна.
4. Уверете се, че филтърът е напълно сух, преди да го монтирате и използвате.
Филтър за фини частици (по избор)
Ако имате филтър за фини частици, проверете този филтър и го сменете, ако има признаци на мръсотия или повреда. Не се мие.
Инсталирайте филтъра за фини частици зад стандартния филтър.
ЗАБЕЛЕЖКА - Ако филтърът за фини частици не е монтиран в съответствие с тези указания, животът на филтъра ще бъде намален, което изисква по-честа подмяна.
Въздушна тръба
Тръбата за подаване на въздух, трябва да се почиства ежедневно. Изключете тръбата от устройството и маската. Използвайте лек препарат и вода, за да почистите вътрешността на тръбата. Изплакнете тръбата и я оставете да изсъхне на въздуха.
Маска и Ремък
Почиствайте маската и ремъка в съответствие с инструкциите на производителя.

Ако искате да изразите мнението си за този продукт, можете да добавите отзив.

Отзивът беше успешно изптратен.

Помощ клиенти

0888 024 224 info@cpap24.bg

Compara produse

Трабва да добавиш най-малко един продукт за да сравниш продуктите

Беше успешно добавен в желани продукти!

Беше премахнат от списъка с желания!