Производител: Drive DeVilbiss Автоматичен ЦИПАП Blue Auto Plus

нов
1.290,00 BGN

Blue AutoPlus DV64E-SE - ново поколение Автоматичен ЦИПАП устройство на Drive DeVilbiss за лечение на апнея с мощен алгоритъм, комбиниран с технологията SmartFlex и разнообразна свързаност.

гаранция: 24 месеца
В наличност
Лимитирана серия
- +
Добави в кошницата
Код на Продукта: DV64ESE Имаш ли нужда от помощ? 0888 024 224
Добави в желани продукти Искай информации
  • Описание
  • Видео
  • Технически спецификации
  • Полезни съвети
  • Прегледи (0)

DeVilbiss Blue Auto Plus автоматично разпознава и реагира на събитията през цялата нощ, за най-добрия възможен сън. Алгоритъмът на устройството DeVilbiss Blue Auto Plus поставя нов стандарт на изпълнение. Подобрена чувствителност към пълен спектър от респираторни събития означава, че открива повече информация и отговаря на едно ново ниво на точност, коeто предлага най-удобна работа на потребителите. Мощен софтуер дава възможност на устройството DeVilbiss Blue Auto Plus, да разграничи и да докладва обструктивна апнея от други сложни сценарии, включително централна апнея и смесени респираторни заболявания. За да се увеличи максимално удобството на пациента, устройството използва иновативни функции, като SmartFlex и Rounding, които спомагат за максимално удовлетворяване на пациента. Серията DeVilbiss Blue разполага с нова система на овлажняване чрез технологията PulseDose, която подобрява удобството на потребителя. DeVilbiss Blue предлага повече начини от всякога, преди да се свърже с CPAP, задоволявайки нуждите на пациентите и специалистите в здравнате област. С множество възможности за оценка и дистанционно променяне на настройките, терапията може да бъде наблюдавана и подобрена чрез Bluetooth и безжични технологии. В допълнение, SmartCode и SmartCode Rx позволяват оптимално управление на терапията без нужда от модем или интернет връзка.
Устройството DeVilbiss Blue Auto Plus е машина CPAP, проектирана с малки размери за пътуване, предназначена автоматично да регулира налягането през нощта. Устройството използва няколко техники за проследяване ефективността на терапията, SD карта (не е включена), Bluetooth технология и SmartCode.
Саморегулиращият се алгоритъм "PureView"
Саморегулиращият се алгоритъм "PureView" е уникална функция на апарата AutoAPjust СРАР , която се използва за откриване на събития на напреднала апнея като: периодично дишане и ограничен дебит. Този алгоритъм използва логика, която разбира сложни проблеми, причинявайки автоматични промени в налягането в отговор на събитията от OSA и CSA. Това е автоматична машина за настройка, която ще работи в интервал между ниско и високо налягане, като остава при по-ниско налягане, докато не се открие събитие, изискващо по-голямо налягане.
Голям LCD дисплей
LCD дисплеят увеличава и променя видимостта на показаната информация с помощта на един бутон, който се завърта и натиска, за да се движи лесно в менютата и настройките. Дисплеят може също така да показва редовни напомняния за промяна на филтрите и за почистване на оборудването, ако желаете. В режим на изчакване, устройството ще покаже часовник и също така има функция аларма.
Данните на екрана включват:
 - Aпнея-Хипопнея Индекс
 - Степента на изтичане
 - Информация за използването
SmartCode
Съобщенията SmartCode започват да се появяват на екрана след първата нощ на лечението. Всеки код е уникално  криптиран код, който съдържа вашите данни за сън. SmartCode е създаден, за да помогне на потребителите на Devilbiss Auto Plus да станат съвместими. Изследвайте скалата за прикрепяне на SmartCode с лекаря.
Прикрепянето SmartCode се определя, след като машината е била използвана в продължение на 30 последователни дни. Данните могат да се генерират, за да показват резултати от следното:
-1 ден
-7 дни
-30 дни
-90 дни
Отопляем овлажнител - ДОПЪЛНИТЕЛНО
Devilbiss предлага два интегрирани овлажнителя за използване с машини DeVilbiss Auto Plus. Топлия и влажен въздух преминава през маркуча в маската за да осигури удобството на потребителя. Овлажнителите са прикрепени към основата на машините, така че само височината е увеличена, като двете се използват заедно.
   -Standard Heated Humidifier: - Стандартния овлажнител може да се настрои на ниво между 0 и 5 и ще се загрее за да гарантира, нивото на влага цялата нощ по време на вдишване и издишване. Ниво 0 не предлага топлина, докато ниво 5 предлага най-високата топлина.
   -Pulse Dose Humidifier: осигурява влага само по време на вдишване. По време на издишване, овлажнителят е прескочен, помагайки за премахване на влагата от  маркуча,
задържането на вода в камерата за по-дълъг период от време и за намаляване на потреблението на енергия от машината и овлажнителя. Овлажнителят може да бъде настроен от 0 до 5, 0 без топлина, а 5 е най-високата стойност на температурата.
Bluetooth технология
Активирайте функцията Bluetooth, за да започнете да сдвоявате DeVilbiss Auto Plus с приложението SmartLink на DeVilbiss. Системата SmartLink Data Management е предназначена за използване на устройства Apple и Android. За да започнете да използвате приложението, посетете iTunes App Store или Google Play в зависимост от вашето устройство. Търсете "DeVilbiss SmartLink", за да намерите приложението SmartLink. След като приложението бъде изтеглено и опцията Bluetooth е активирана, данните ще започнат да се разпространяват от устройството на преносимото устройство.
Приложението SmartLink е
 

Малки размери 9,4cм x 15,5cм x 15cм
Регулируемо налягане между 3 - 20 см H2O
Минимално ниво на шума - само 26dbA
Възможност за работа с 12V DC
Вградено захранване 220V
Интегрирана функция SmartCode с история до 90 дни
Автоматично включване / изключване
Голям LCD дисплей
Функция - забавено начално налягане "ramp", с настройка между 0 - 45 минути
Автоматично регулиране на налягането според височината
Аларма на екрана за несвързана маска
Възможност за смяна на модула на налягане: mbar, hpa, cm H2O
Включена чанта за транспорт
Допълнително - овлажнител, лесно интегриран с устройството, без допълнителен маркуч или захранващ кабел
 

ПОЧИСТВАНЕ
За да избегнете електрически удар, винаги преди да почистите устройството, изключете захранващия кабел от захранването.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ - Никога не изплаквайте уреда във вода. Никога не позволявайте течности да влизат в или около някой порт, превключвател или въздушен филтър; това ще повреди продукта. В този случай не използвайте устройството. Свържете се с вашия доставчик на услуги.
Корпус на устройството
1. Изключете SleepCube от захранването. Избършете корпуса с чиста, влажна кърпа на всеки няколко дни, за да премахнете праха.
2. Оставете уреда да изсъхне напълно, преди да го свържете към източник на захранване.
Стандартен въздушен филтър
1. Филтърът за всмукване на въздух трябва да се проверява на всеки 10 дни и да се почиства според нуждите. Филтърът е разположен на гърба на устройството.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ - Правилното филтриране на въздуха е важно за работата на устройството и за защита на устройството от повреда.
2. За да го почистите, извадете външния гъбен филтър от рамката.
3. Измийте филтъра в гореща вода и в миялен разтвор и изплакнете с вода. Оставете филтъра да изсъхне напълно. Ако филтърът е повреден, свържете се с доставчика си на оборудване за подмяна.
4. Уверете се, че филтърът е напълно сух, преди да го монтирате и използвате.
Филтър за фини частици (по избор)
Ако имате филтър за фини частици, проверете този филтър и го сменете, ако има признаци на мръсотия или повреда. Не се мие.
Инсталирайте филтъра за фини частици зад стандартния филтър.
ЗАБЕЛЕЖКА - Ако филтърът за фини частици не е монтиран в съответствие с тези указания, животът на филтъра ще бъде намален, което изисква по-честа подмяна.
Въздушна тръба
Тръбата за подаване на въздух, трябва да се почиства ежедневно. Изключете тръбата от устройството и маската. Използвайте лек препарат и вода, за да почистите вътрешността на тръбата. Изплакнете тръбата и я оставете да изсъхне на въздуха.
Маска и Ремък
Почиствайте маската и ремъка в съответствие с инструкциите на производителя.
 

 

Напиши отзив


close

Автоматичен ЦИПАП Blue Auto Plus

Беше успешно добавен в кошницата!

Виж кошницата Изпрати поръчка

Помощ клиенти

0888 024 224 info@cpap24.bg
close

Сравнение

Трабва да добавиш най-малко един продукт за да сравниш продуктите