Овлажнител за Blue с PulseDose

Производител: Drive DeVilbiss
359,00 BGN

DV6HH-PD овлажнител от Drive DeVilbiss е много подобрен модел на овлажнителя DV6HH, който добавя технологията пулсираща функция. Поради тази причина DV6HH-PD е най-добрият избор за увеличаване на комфорта на PAP терапията с устройство DeVilbiss Blue Devil Drive.

гаранция: 24 месеца


При поръчка

Времe за доставка: 48 - 72 часа

Лимитирана серия
Добави в кошницата
Код на Продукта: DV6HHPD Имаш ли нужда от помощ? 0888 024 224
Добави в желани продукти Искай информации
  • Описание
  • Видео (1)
  • Технически спецификации
  • Полезни съвети
  • Прегледи (0)

PulseDose овлажняване е нова технология, разработена от DeVilbiss за борба с назална конгестия и със сухо гърло и нос. Работи чрез подаване на отопляем овлажнен въздух, само по време на вдишване и неовлажнен въздух в момента на издишване. Това дава на потребителя максимален комфорт, докато водата се запазва и елиминира "капките" от тръбата, осигурявайки най-малко 8 часа непрекъснат сън - без необходимост от отопляем маркуч. Технологията PulseDose овлажняване консумира най-малко количество вода, в сравнение с традиционните отопляеми овлажнители.
PulseDose овлажняване: Осигурява влага само при вдишване. По време на издишване, овлажнителя е "заобиколен", помагайки за почистване на влагата от маркуча, задържането на вода в камерата за по-дълъг период от време и за намаляване на потреблението на енергия в машината и овлажнителя. Овлажнителят може да бъде настроен от 0 до 5, 0 без топлина, а 5 е най-високата стойност на температурата.

DeVilbiss Blue с пулс дозатор  е отопляем овлажнител, който добавя влага към въздуха, за лечение по време на дишането, за повишен комфорт. Овлажнителят се свързва директно с машина DeVilbiss Blue без необходимост от допълнителни маркучи.

Технологията PulseDose, позволява въздухът от терапията да преминава през овлажнителя, за да събира влага по време на вдишването, за да осигури комфорт при дишане. По време на издишване, сухият въздух се движи през маркуча, премахвайки влажността, за да намали капките. PulseDose ще помогне да се увеличи времето за използване на водата в камерата и също така ще намали общото потребление на енергия. Овлажнителят може да бъде настроен на 0-5, 0 без топлина,а 5 е най-високата стойност на температурата.

Интегриран дизайн
PulseDose Овлажняване,  DeVilbiss Blue, се свръзва с устройството директно в долната му част. Не са необходими допълнителни маркучи.

375 ml водна камера
Камерата за овлажняване на PulseDose съдържа 375 ml вода, комбинирана с процеса на пулсово дозиране, осигуряващ овлажнен въздух за непрекъснат сън. Камерата се отделя за лесно почистване и поддръжка и може да се поставя седмично в горната част на съдомиялната машина.
 

 

• Съвместим с всички устройства DeVilbiss Blue
• Лесно се прикрепя към Blue
• 8 регулиращи се нива на температурата, между 29 ° C и 70 ° C
• Воден капацитет: 375 мл
• Лесно запълване, сглобяване и почистване
• Няма нужда от отделен маркуч и захранващ кабел
• Не увеличава основния размер на устройството
 
Размери на Стандартно ЦИПАП устройство: 6,3” (16,1 см) W x 6,1 ”(15,5 см) L x 7,6 ” (19,3 см) D
Тегло: 1,75 кг. Стандартно ЦИПАП устройство
Ниво на влага (в диапазона на работния поток): ≥10 mgH2O / l въздух
Максимална консумация: 40 W (овлажнител)
Консумация на енергия със Стандартен ЦИПАП: 25 W
DV6HH Електрически изисквания: 11-17 VDC от ЦИПАП
Термична плоча за отопление: 239˚F (115˚C)
Контрол на мощността / температурата: Състояние на влажността от 1 (минимум) до 5 (максимум)
Температура на плочата на топлината: 91˚F до 149˚F (33˚C при 65˚C)
Работен температурен диапазон: 41˚F до 104˚F (5˚C при 40˚C)
Работен обхват на влажност: 15% до 93% R.H. без кондензация
Диапазон на атмосферното налягане: 70,0 - 106,0 kPA
Работен диапазон: 15 LPM до 60 LPM (литри на минута)
 

 

Почиствайте резервоара ежедневно. Резервоарът трябва да бъде сменен, съгласно препоръчаната от вашия доставчик програма. Проверявайте резервоара за вода всеки месец; ако е повреден, го заменете.
 - Височината на устройството от серията DV6 трябва да е по-малко от маската при използване на овлажнител, за да се предотврати появата на вода в маската.
- Изпразнете резервоара за вода преди да го транспортирате.
- Не се опитвайте да пълните резервоара за вода, докато е свързан към устройството. Възможно е да настъпи повреда в държателя на овлажнителя. Преди пълнене, извадете резервоара за вода от държача на овлажнителя.
- Никога не докосвайте плочата на нагревателя върху държача на овлажнителя. Никога не докосвайте трансферната пластина на дъното на резервоара за вода. Тези пластини могат да достигнат температури до 158˚F (70˚C) по време на работа.
- Не използвайте нагревателя, ако резервоарът за вода е празен. Нагревателната плоча може да бъде деактивирана чрез настройките на ЦИПАП, когато устройството се използва без вода.
 

Ако искате да изразите мнението си за този продукт, можете да добавите отзив.

Отзивът беше успешно изптратен.

Помощ клиенти

0888 024 224 info@cpap24.bg

Compara produse

Трабва да добавиш най-малко един продукт за да сравниш продуктите

Беше успешно добавен в желани продукти!

Беше премахнат от списъка с желания!