iGo - Портативен кислороден концентратор + колелца

Производител: Drive DeVilbiss
6.260,00 BGN   5.990,00 BGN

Портативният кислороден концентратор iGo, оборудван с чанта на колела за носене -  е надеждно решение, предложено от Drive DeVilbiss за прилагане на мобилна кислородна терапия.

гаранция: 24 месеца


В момента не е наличен
Код на Продукта: 306DS-C Имаш ли нужда от помощ? 0888 024 224
Добави в желани продукти Искай информации
  • Описание
  • Технически спецификации
  • Полезни съвети
  • Прегледи (0)

Надеждността и сигурността в при прилагането на кислород от PulseDose са клинично тествани с независими тестове, извършени от медици и респираторни терапевти.

Kонцентратора на кислород iGo се доставя заедно с батерияр зарядно у-во СА, зареждащ кабел и зарядно DC. iGo може да бъде транспортиран с помощта на пътна чанта с колелца за допълнителна преносимост.
iGo съдържа приспособлението DeVilbiss Oxygen Sensing и различни известия, които гарантират, че ви е дадено точно това, което е нужно.

Основни характеристики

НОВО! зарядно за батерии
Външното зарядно за батерии iGo e създаден така че да зарежда батериите отделно от апарата iGo.Зарядното iGo ще зареди напълно една батерия за приблизително 3 часа, придружено от 3 захранващи кабела и гаранция 2 години.

Чанта за транспортиране (по избор)

Системата  iGo е придружена с чанта за транспорт, която предлага лесно отваряне и достъп до канюлата и външното захранване.
Контролен панел
Контролният панел е създаден за лесно наблюдение. Разполага с индикатор за състоянието на батерията и за контрол на степента - 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0, 4.0, 5.0 и 6.0 литра.

Многобройни опции за захранване
iGo прави пътуването удобно и може да работи от три различни източника на захранване: променлив ток, непрекъснат ток или акумулаторна батерия.

Настройки от 1 до 6 в режим PulseDose или от 1 до 3 LPM в режим на непрекъснат ток.
Интегрираната технология за съхранение на кислород от PulseDose удължава времето за използване на преносимия концентратор на кислород iGo, което осигурява повишена мобилност с повишен комфорт и ефективност.
Устройство за контрол на концентрацията на кислород, конструирано да осигури постоянното захранване с кислород и намаляване на програмата за периодична поддръжка.

Повишени капацитети на батериите.
iGo се захранва от батерия, която може да издържи до 5,4 часа, докато работи на настройка 1 в режим PulseDose.
Звукови сигнали за: повреда на електрозахранването, ниска батерия, нисък разход на кислород, висок дебит / нисък дебит, липса на дишане, установена в режим PulseDose, висока температура, отказ на уреда.
Може да се използва с тръба макс. 15м в режим на непрекъснат поток или 10 м тръба в режим PulseDose.
Ако устройството работи с променлив ток и захранването е изключено, iGo автоматично ще превключи на работа с акумулаторна батерия.
 

[object Object]

[object Object]

Напиши отзив


Помощ клиенти

0888 024 224 info@cpap24.bg
close

Сравнение

Трабва да добавиш най-малко един продукт за да сравниш продуктите

close

Беше успешно добавен в желани продукти!

Беше премахнат от списъка с желания!