Производител: Drive DeVilbiss iGo - Кислороден преносим концентратор + колела

6.190,00 BGN

Портативният кислороден концентратор iGo, оборудван с чанта на колела за носене -  е надеждно решение, предложено от Drive DeVilbiss за прилагане на мобилна кислородна терапия.

гаранция: 24 месеца
Предварителна поръчка
Лимитирана серия
- +
Предварителна поръчка
Код на Продукта: 306DS-C Имаш ли нужда от помощ? 0888 024 224
Добави в желани продукти Искай информации
  • Описание
  • Технически спецификации
  • Полезни съвети
  • Прегледи (0)

Надеждността и сигурността в при прилагането на кислород от PulseDose са клинично тествани с независими тестове, извършени от медици и респираторни терапевти.

Kонцентратора на кислород iGo се доставя заедно с батерияр зарядно у-во СА, зареждащ кабел и зарядно DC. iGo може да бъде транспортиран с помощта на пътна чанта с колелца за допълнителна преносимост.
iGo съдържа приспособлението DeVilbiss Oxygen Sensing и различни известия, които гарантират, че ви е дадено точно това, което е нужно.

Основни характеристики

НОВО! зарядно за батерии
Външното зарядно за батерии iGo e създаден така че да зарежда батериите отделно от апарата iGo.Зарядното iGo ще зареди напълно една батерия за приблизително 3 часа, придружено от 3 захранващи кабела и гаранция 2 години.

Чанта за транспортиране (по избор)

Системата  iGo е придружена с чанта за транспорт, която предлага лесно отваряне и достъп до канюлата и външното захранване.
Контролен панел
Контролният панел е създаден за лесно наблюдение. Разполага с индикатор за състоянието на батерията и за контрол на степента - 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0, 4.0, 5.0 и 6.0 литра.

Многобройни опции за захранване
iGo прави пътуването удобно и може да работи от три различни източника на захранване: променлив ток, непрекъснат ток или акумулаторна батерия.

Настройки от 1 до 6 в режим PulseDose или от 1 до 3 LPM в режим на непрекъснат ток.
Интегрираната технология за съхранение на кислород от PulseDose удължава времето за използване на преносимия концентратор на кислород iGo, което осигурява повишена мобилност с повишен комфорт и ефективност.
Устройство за контрол на концентрацията на кислород, конструирано да осигури постоянното захранване с кислород и намаляване на програмата за периодична поддръжка.

Повишени капацитети на батериите.
iGo се захранва от батерия, която може да издържи до 5,4 часа, докато работи на настройка 1 в режим PulseDose.
Звукови сигнали за: повреда на електрозахранването, ниска батерия, нисък разход на кислород, висок дебит / нисък дебит, липса на дишане, установена в режим PulseDose, висока температура, отказ на уреда.
Може да се използва с тръба макс. 15м в режим на непрекъснат поток или 10 м тръба в режим PulseDose.
Ако устройството работи с променлив ток и захранването е изключено, iGo автоматично ще превключи на работа с акумулаторна батерия.
 

Настройки на PulseDose®: 1 до 6
Продължителен поток: от 1 до 3 LPM
Размери на устройството: 15 "(W) х 11" (L) x 8 "(H)
Препоръчителен максимален непрекъснат поток: 3 LPM
Концентрация на кислород: 91% ± 3% за всички настройки на потока
Работна температура: 5 ° C до 40 ° C
Надморска височина: 0 - 4000 метра - Тестван на 933 hPa
Тегло на батерията: 8,6 кг
Тегло без батерия: 7.0 кг
Ниво на звука (PulseDose 3.0): 40 dBA

Автономия при работа с акумулаторна батерия:
Настройка      Непрекъснат поток PulseDose(20 BPM)
1.0 _____________4.0 часа _______ 5.4 часа
2.0 _____________2.4 часа _______ 4.7 часа
3.0 _____________1.6 часа_______ 4.0 часа
4.0 _________ --_________...____ 3.5 часа
5.0 _________ --_________...____ 3.2 часа
6.0 _________ --_________...____ 3.0 часа
 

Пускане в експлоатация на акумулаторната батерия.

Комплект, батерия с преносим кислороден концентратор iGo, която не е напълно заредена. Преди да я използвате за първи път, трябва да я инсталирате, да я изтощите напълно и след това да я заредите напълно.
1. Използвайте само захранване от акумулатурната батерия, използвайте iGo, докато батерията не бъде напълно изтощена. Машината ще се изключи и ще чуете алармата за прекъсване на захранването.
2. Свържете захранващия кабел, за да заредите напълно батерията. Тази операция може да отнеме до 4,5 часа непрекъснато зареждане.
В случай на прекъсване на захранването, преносимата кислородна система iGo автоматично ще превключи на работа на батерията, ако е инсталирана. Когато захранването се възстанови, зареждането на батерията автоматично се стартира. Ако батерията не е налице по време на прекъсване на захранването, алармата Power Fail ще се включи и iGo ще спре да работи. Когато енергията се възстанови, концентраторът ще възобнови доставката на кислород, освен ако не е бил натиснат бутона за захранване, за да изключи алармата за прекъсване на електрозахранването.

Обичайното време за зареждане на батерията от напълно разредено състояние е от 2,0 часа до 4,5 часа, в зависимост от настройката на потока, ако устройството е в действие. Ако батерията е твърде гореща, зареждането ще се осъществи само след като се охлади достатъчно. Екстремната температура (висока или ниска) може да удължи времето за зареждане.
Предупреждение:
Настройките на потока на PulseDose трябва да се определят индивидуално за всеки пациент. Възможно е постоянната настройка на потока може да не е налице в режим PulseDose.
iGo не може да открие някои усилия за дишане на пациента в режим PulseDose.
 

Напиши отзив


close

iGo - Кислороден преносим концентратор + колела

Беше успешно добавен в кошницата!

Виж кошницата Изпрати поръчка

Помощ клиенти

0888 024 224 info@cpap24.bg
close

Сравнение

Трабва да добавиш най-малко един продукт за да сравниш продуктите